Yritys

Pure North - Tero Perälä ja Risto Perälä

Joustavaa, reilua ja luotettavaa palvelua

Pure North Oy on perustettu vuonna 2009, kun jo silloin yli 20vuotta jälleenmyyjänä toiminut Risto Perälä osti silloisen Gojo- ja Purell-tuotteiden maahantuojan liiketoiminnan. Vuonna 2014 yrityksessä suoritettiin sukupolven vaihdos ja Tero Perälä jatkoi toimintaa.

Yrityksemme arvoihin kuuluvat reiluus, joustavuus ja luotettavuus. Kaikkia yleisimpiä tuotteita pidämme varastossa ja isommatkin erät saadaan toimitettua erittäin nopeasti! Meille tärkeää on, että asiakas pystyy luottamaan että me hoidamme osamme: Toimitamme asiakkaalle sitä mitä tilataan, niin paljon kuin tilataan ja se toimitetaan kuten on sovittu.

Meillä on noin 30 jälleenmyyjää ympäri suomea, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva tavarantoimittaja.

Yrityksen nimissä on soiteltu huijaus soittoja kesällä 2016, joten jos teihin on otettu yrityksemme nimissä yhteyttä, haluaisimme kuulla asiasta tarkemmin. Pure Northista ei oteta koskaan yhteyttä muutoin kuin Tero tai Risto Perälän toimesta numeroista 045 612 6232 (Tero) tai 0400 265 107 (Risto). Muita numeroita emme käytä! Emme myöskään kehota jälleenmyyjiämme ottamaan yhteyttä asiakkaisiin, jotka eivät ole meiltä sitä erikseen pyytäneet. Yrityksen sivuilla toimiva Chat- palvelu on ulkoistettu asiakaspalvelu, joka palvelee sivuilla vierailevia henkilöitä.

Haluatko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään parhaiten teidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.