Tuotevalintaopas

Apua valintaan

PowAirilla on loistavat hajunpoisto-ominaisuudet ja suuri määrä erilaisia tuotevaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Käyttötarpeita löytyy elämän eri tilanteista aina teollisuudesta kotikäyttöön, joihin kaikkiin voi käyttää eri tuotteita. Alta löydät listan erilaisista käyttökohteista ja hajuista, joihin PowAir tuotteita käytetään. On hyvä kuitenkin muistaa, että PowAir toimii lähes kaikille tunnetuille hajuille, ei ainoastaan tässä listatuille. Meihin voit ottaa yhteyttä rohkeasti niin autamme oikean tuotteen valinnassa!

Lemmikkien hajut

Lemmikkien hajut kuten kissan tai koiran virtsa, märän koiran tuoksu sekä muut eläimiin liittyvät hajut ovat hankalia poistaa ja erittäin epämiellyttäviä jos ei ole tottunut eläimien hajuihin. Etenkin koirat voivat tuottaa hankiliakin hajuja joko luontaisesti tai esimerkiksi tuomalla turkin mukana ulkoa pahoja hajuja syystä tai toisesta. Kaikkiin näihin hajuihin PowAir toimii! Tuote ei vain peitä hajua, vaan poistaa sen pysyvästi ilmasta. Tuotteet ovat täysin myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttää lemmikkien, ihmisten ja kasvien lähellä. Oli kyseessä sitten koiran virtsa matolla, kissan virtsaa kuistilla tai koiran haju autossasi, nämä tuotteet poistavat hajun pysyvästi. 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Geeli, PowAir Penetrator

Tupakanhaju

Tupakanhaju on erittäin ärsyttävää ja sillä on tapana tarttua lähes kaikille pinnoille mihin se on kosketuksissa. Jos olet muuttanut taloon jossa on asunut ennen tupakoitsijoita tai itse tupakoit kotonasi, tiedät varmasti millaisen hajun se saa aikaan. Edes hyvä tuuletus ei riitä hajun pois saamiseen. Onnwksi PowAir kuitenkin auttaa näihinkin hajuihin. On haju sitten talossa, autossa tai vaikka veneessä nämä hajut voi poistaa pysyvästi lähes minkä tahansa tupakanhaju ongelman. PowAir Sprayllä voit esimerkiksi poistaa tupakan hajun vaikka matoista, verhoista tai muista kankaista joissa hajua on.  

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Geeli

Palaneen hajut

Palaneen haju voi olla hyvin vaikea poistaa, sillä palava esine levittää hajun koko asuntoon ja imeytyy mattoihin ja kaikenlaisiin kankaisiin ja pintoihin. Hajut voivat pysyä tilassa, vaikka jättäisit ikkunat auki päiviksi. Koska haju imeytyy esimerkiksi mattoihin, pelkkä peittohaju ei riitä sillä haju palaa heti sen vaikutuksen kadottua. PowAirin perustaja oli aikoinaan Kanadan Vancouverissa palomiehenä ja kiinnostui löytämään hyvän tavan poistaa hajuja turvallisesti, koska palokohteessa hajut voivat olla todella kovia. Tuohon aikaan käytettiin erilaisia hajunpoistajia, jotka eivät kuitenkaan olleet terveellisiä ympäristölle ja ihmisille. Hän oli kuullut eteeristen öljyjen lupaavista tuloksista ja löysi pian kemistin jolla oli pitkä kokemus aiheesta. Yhdessä he kehittivät erityisen kaavan joka on nyt liikesalaisuus, mutta kaikista tärkeintä on että se on riittävän voimakas teolliseen käyttöön mutta myös turvallinen käytettäväksi ihmisten, kasvien ja lemmikkien lähellä. 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Geeli ja sen annostelijat Breeze tai Cyclone.

Liikuntatilojen puku- ja kuivaushuoneet

Liikuntakohteiden pukuhuoneet voivat tulla pahan hajuisiksi jo lyhyessäkin ajassa. Hajun lähteitä voivat olla esimerkiksi hiki, vanhat urheiluvarusteet ja välineet, urheilukassit, sekä suihkusta tulevat kosteuden tuomat hajut. Kuntosalit ja muut urheiluhallit tarvitsevat tehokkaan ja turvallisen tavan poistaa hajuja, ja tähän PowAir voi auttaa. Tuotteet ovat myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttää ihmisten ja eläinten lähettyvillä. Suomessa etenkin jäähallien kuivaushuoneet voivat olla erittäin pahanhajuisia ja suosittelemmekin tähän käyttöön PowAir Geelin ja tuulettimen yhdistelmää.

Suositellut PowAir tuotteet: Tilan koosta ja käytöstä riippuen on eri vaihtoehtoja. PowAir Blockit ovat loistava vaihtoehto esimerkiksi varustekaapin sisälle. PowAir Geelit taas ovat hyvä vaihtoehto koko pukuhuoneen hajunpoistoon, isompiin huoneisiin PowAir Breeze tehostaa tuotteen leviämistä. 

Sairaalat ja hoivakodit

Ihmisten sairastellessa myös hajujen eritys saattaa lisääntyä. PowAirilla voit poistaa näitä hajuja ilmasta tehokkaasti ja turvallisesti. Tuotteet antavat tiloille raikkaan tuoksun, jota vieraat ja asukkaat varmasti arvostavat. Tuoksu yhdistetään monesti myös siisteyteen, joten hajujen poisto antaa paremman vaikutelman tilojen siisteydestä. 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Geeli ja varusteet Breeze tai Cyclone.

Talojen ja asuntojen hajut

Hajuongelmia esiintyy monesti myös taloissa ja asunnoissa. Etenkin kohteissa joissa asukkaat vaihtuvat (esim.vuokra-asunnot) on hyvä että asunto tuoksuisi raikkaalle uudelle asukkaalle. Hajuja voi olla erilaisia: tunkkainen haju, mausteisten ruokien jättämät hajut, lemmikeistä jääneet hajut ja niin edelleen. Tällaiset tuoksut voivat vaikuttaa uusien asukkaiden osto tai vuokraushalukkuuteen, haluaisitko itse asua asunnossa jossa tuoksuu vielä edellisen asukkaan kissan tuoksut? PowAirilla poistat nämä hajut pysyvästi.

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Geeli ja varusteet. Suuremmissa kohteissa myös PowAir Super Sprayer.

Matot, verhot ja verhoilut

Matot, sohvat ja verhot tekevät talosta ja asunnosta kodikkaan. Nämä kuitenkin voivat muuttua erinäisistä syistä melkoisiksi hajunlähteiksi, jos asunnossa esimerkiksi poltetaan tai siellä on myös lemmikkejä. Pelkkä pesu ei aina riitä. Kankaiden kuidut imevät hajumolekyylejä erittäin tehokkaasti ja niitä voi olla vaikea saada poistettua. Hajut voidaan kuitenkin poistaa pysyvästi PowAirilla.

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Spray ja suuremmissa kohteissa myös PowAir Super Sprayer.

Hotellihuoneet

Hotellihuoneissa vieraat vaihtuvat monesti tiuhaan ja huoneiden on oltava raikkaita seuraavaa asukasta varten nopeasti. Edellisen asukkaan hajut voivat johtua vartalosta lähtevistä hajuista, ruoasta jota he ovat syöneet, tupakoinnista… Kukaan ei halua asua huoneessa joka haisee pahalle. Vaikka huone näyttäisi puhtaalta mutta haisee pahalta, jää hygieniasta huono kuva asiakkaalle. 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Geeli, PowAir Super Sprayer

Öljyteollisuus ja biopolttoaineiden (kaasut, dieselit..) valmistus

Jos olet ollut joskus töissä öljyteollisuuskohteissa tai biokaasulaitoksella, tiedät että siellä esiintyvät hajut voivat olla todella voimakkaita, ärsyttäviä ja todella vaikeita poistaa. Oli se sitten laboratoriotila, pukuhuone, toimistot tai muut tilat, näillä hajuilla on tapana levitä joka puolelle. PowAir on suunniteltu alunperin juuri teollisuuden käyttöön kohteissa, joissa tarvitaan tehokasta ja isoillekin tiloille riittävää hajunpoistoa. PowAir on loistava tuote poistamaan kaikki näissä tiloissa esiintyvät tuoksut, olivat ne sitten orgaanisia tai kemiallisia! 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Spray, PowAir Geeli ja sen varusteet Breeze tai Cyclone

Homeen, kosteuden ja tunkkaisuuden hajut.

Homeen ja kosteuden hajut kotona ja autotallissa voivat olla todella hankalia poistaa. Jos et etsi ja poista homeen aiheuttajaa, haju tulee palaamaan aina takaisin. PowAirilla voit poistaa hajut pysyvästi, kun hajujen lähde on poistettu, esimerkiksi kosteusvahinkokorjauksen jälkeen. Hajunpoisto on helppoa: Avaan vain purkin tai saavin PowAir geeliä ja jätät sen tilaan haihtumaan. Tuotteen jakatumista tilaan voi tehostaa PowAir Breeze tai Cyclone tuulettimilla. 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Geeli ja sen varusteet Breeze tai Cyclone. Vaatteista poistat hajut kätevästi PowAir Sprayllä

Julkiset vessat, ”bajamajat” ja virtsan hajut

Kaikki jotka ovat käyneet festareilla tietävät, että niillä käytettävät siirrettävä vessat eli bajamajat haisevat lyhyenkin käytön jälkeen erittäin pahalta. Sama pahanhajuinen ongelma koskee myös julkisia WC-tiloja ja myös monesti ihan koti WC voi haista melko pahalta. WC tiloissa esiintyvä virtsan ja ulosteen haju voi olla erittäin paha ja vaikeasti poistettava ongelma. Onneksi näitäkin ongelmia voi helpottaa PowAirilla! Kätevä tapa jatkuvaan hajunpoistoon on PowAir Block tai PowAir geeli tilan koosta riippuen. Näin takaat asiakkaille tai vieraille paljon mukavamman kokemuksen ja tunteen siitä että heistä välitetään. 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Geeli

Auton hajut

Autot, taksit, bussit, asuntoautot ja asuntovaunut keräävät monesti ei toivottuja hajuja joita on vaikea poistaa. Autoissa käytettävät hajustekuuset yms. ovat vain peittohajuja, jotka lisäävät omaa hajuaan pahan hajun sekaan eivätkä poista sitä. Haluaisitko itse ostaa käytetyn auton joka haisee tupakalle, koiralle, oksennukselle tai muuten vain pahalle? Tai matksustaa taksissa jossa tuoksuu edellisen asiakkaan oksennus? PowAirilla voi poistaa nämä tuoksut pysyvästi. PowAirilta löytyy vaihtoehdot niin kotikäyttöön oman auton hajun poistoon kuin myös ammattilaisille suunnatut tuotteet.

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Penetrator, PowAir Super Sprayer

Pubit ja yökerhot

PowAir on erittäin suosittu pubeissa ja yökerhoissa, sillä niissä esiintyvät hajut voivat olla voimakkaita ja ikäviä. Hajut voivat johtua tupakointitiloista, paistorasvoista, läikkyneestä oluesta tai muusta alkoholista matoilla ja lattioilla, oksennuksesta… Vaihtoehtoja riittää. Nämä hajut vaikuttavat tietysti myös asiakkaiden viihtyvyyteen ja pahimmassa tapauksessa voivat karkottaa asiakkaita. PowAirilla voi onneksi korjata tilanteen ja saada tilat tuoksumaan raikkailta! 

Suositellut PowAir tuotteet: PowAir Block, PowAir Spray, PowAir Penetrator, PowAir Geelit ja tuulettimet.

Haluatko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään parhaiten teidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.