PowAir vs otsonointi

Miten PowAir eroaa otsonoinnista?

Otsonointi on ollut suosittu tapa hajujen poistoon aiempina vuosina ja sen suosio on myös herättänyt huolta. Myös Hengitysliiton sivuilta ja THL:n sivuilta voi tutustua tarkemmin otsonointiin liittyvistä ongelmista. Tässä lyhyesti otsonoinnin haittoja:

  • Tilan on oltava tyhjä tehtäessä lyhytaikaista otsonointia
  • Tila on eristettävä muista tiloista
    Otsonointi ei tehoa kemiallisiin hajuihin
  • Otsoni saattaa vaikuttaa joihinkin pintamateriaaleihin
  • Otsoni voi aiheuttaa terveyshaittoja, kuten pahentaa astmaa, aiheuttaa yskää, rintakipua, kurkun ärsytystä…
  • Otsonin vaaroja pyritään joskus vähentämään ionisaattoreilla, jotka taas vähentävät otsonoinnin hajunpoistoon liittyvää tehoa.
  • Otsonoitavasta tilasta on poistettava kaikki ylimääräinen jos mahdollista. Etenkin huonekasvit, lemmikit, petivaatteet jne. Tuotteen leviämisen hallinta kaikille pinnoille voi olla haastavaa.

PowAir on luonnontuote, joka on valmistettu eteerisistä öljyistä. Eteerisiä öljyjä valmistetaan eri kasveista höyrytislaamalla. PowAir on täysin myrkytön tuote, ja siihen valitut raaka-aineet on tarkoin valikoitu juuri tehokkuus ja turvallisuus huomioon ottaen. Toisin kuin otsonointi, PowAir toimii myös kemiallisia hajuja vastaan. Tarkemmin PowAirin toiminnasta ja siihen liittyvästä tieteestä voit luke tiede-osiostamme. Tuotetta on turvallista käyttää ihmisten, eläinten ja huonekasvienkin lähellä. Et tarvitse erillisiä suoja-varusteita tuotteiden käyttöön, otat vain sopivan tuotteen kohteeseen ja poistat hajut!

PowAir tuotteista löytyy vaihtoehtoja myös isompien alueiden hajunpoistoon. Etenkin Super Sprayer -laite on erittäin hyvä vaihtoehto korvaamaan otsonointia esimerkiski huoneistojen, hotellihuoneiden ja autojen kohdalla. Super Sprayer ruiskuttaa tuotteen myös kuitujen sisälle, esimerkiksi kokolattiamatosta tai verhoiluista voi poistaa tupakan hajun huoletta.

PowAir tuotteiden valikoimaan voit tutusta Tuotteet osiossamme. Kiinnostuitko tuotteista? Ota yhteyttä meihin rohkeasti.

Haluatko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään parhaiten teidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.