PowAir Block Annostelija

PowAir Block Annostelija

Oma annostelija PowAir Block hajunpoistotuotteelle. Jos haluat että hajunpoistaja ei ole kaikkien näkyvillä tai haluat tehostaa Blockin hajunpoisto-ominaisuuksia entisestään, tässä on sinulle ratkaisu. Annostelija kiinnitetään seinään ja se aukeaa vain omalla avaimellaan.

Käyttö on helppoa:Ensimmäisellä käytöllä laitat patterit (2xAA), laitat PowAir blockin ilman kantta annostelijaan, säädät itsellesi sopivat tuuletusasetukset ja se on siinä. Voit asettaa annostelijan tuulettamaan koko ajan, vain kun valot ovat päällä tai vain silloin kun valot ovat poissa päältä. Lisäksi on mahdollista asettaa myös tuuletus 2min päällä / 2min poissa päältä sekä tuuletus 5min päällä/15min poissa päältä sykleihin. Mikä missäkin kohteessa sopii parhaiten.

Täytöksi annostelijaan sopii PowAir Block. Täytön voi asettaa annostelijaan joko purkin kanssa ilman kantta, tai jos haluat tehostaa leviämistä entisestään, ota Block irti purkista ja aseta annostelijan mukana tulevalle hyllylle ja laita se annostelijan sisään.

Annostelijan tekniset tiedot:

– Toimii 2x AA pattereilla (eivät sisälly pakkaukseen)_
– Korkeus 211mm, leveys 92mm, syvyys 80mm.

Tutustu myös näihin tuotteisiin

Annostelijat/annostelulaitteet

PowAir Block

PowAir Geeli

PowAir Spray